måndag 26 oktober 2009

Huggorm


Känner mig faktiskt som en huggorm nu mer.....trampa inte på mig ....för då hugger jag.
Jag skulle vilja stå öga mot öga med Husmark-Persson och få tala om för henne hur det är att leva när man inte är frisk.
Det borde hon veta egentligen eftersom hon är sjuksköterska....jag antar att hon kommit i kontakt med sjuka människor .
Eller är det så att man tappar verklighetsuppfattningen när man hamnar i den positionen som hon är i?
För övrigt så lever denna varelse som är på bild.....den är ju fridlyst.....men jag och många med mig ska utrotas nästa år......vi är ju inte fridlysta!


1 kommentar:

  1. Jag tillhör åckså den utrotningshotade arten.Väntar på regerings skifte så att jag och de andra av samma art som mej eventuellt blir fridlysta.Vissa arter skyddas av djurskydds lagar som ser till djurens bästa.Far djuren illa, ej får mat,är utslängda (t.ex hemlösa katter) så avlivas de eller tas om hand.En sjuk har ej samma rätt.Ingen skyddar den sjuke då denne slängs ut på gatan från Försäkringskassan.Ingen ser till att den sjuke får pengar till mat,medecin.Den sjuke ska lida och långsamt dö av svält eller frysa ihjäl på en parkbänk som hemlös.Varför har ej en sjuk människa samma rätt som de sjuka och hemlösa djuren?

    SvaraRadera