söndag 11 oktober 2009

Månsken


Finns det något vackrare än månsken..passade på att ta denna bild en kväll när vi hälsat på hos min ene bror.....sjön låg spegelblank i månens sken....
Annars är livet som vanligt.....får acceptera läget liksom...inget annat att göra....
Jag är så glad när kvällen kommer och jag inte haft någon riktig djupdykning.....och ändå gladare är jag för varje natt jag kan sova....men det där med sömnen är ett kapitel för sig...behövs bara små extra krav så lyser den med sin frånvaro....nu är det ju inte så att jag sover hela nätter men bra mycket bättre än förut....min läkare sa .... vilket tråkigt liv....ja visst....men har man inget annat val så måste man göra det bästa av sin situation.....och det kommer bättre dagar säger jag till mig själv varje dag.....blir väl inte bättre av att man spricker heller?
Man får se livet från en annan sida liksom.....och ja....vad är meningen med livet?
Kanske lära sig leva som det är......kramiz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar