onsdag 28 oktober 2009

Orkeslös dag igen....


Jag har väl hushållat för dåligt med krafterna igen....men jag blir så frustrerad när hjärnan vill men kroppen strejkar.....
Det får bli soffan resten av dagen.....
lyssna på lugn musik och slappna av...så kanske det känns lite bättre imorgon.
Ni som tycker det är lyxigt....att få ligga på soffan...ni får gärna byta med mig...för jag vill inte må så här....jag vill orka...jag vill göra saker...jag vill inte ha begränsningar....jag vill kunna lita på min kropp.....jag vill inte ha kroniskt trötthetssyndrom.....och ni som tror att det är vanlig trötthet....att det går bort om man sover lite mer.....så kan jag tala om att det är fel.....ska försöka förklara lite för er.....någon annan dag....just nu är orken slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar