måndag 5 oktober 2009

Pila projektet!


Hösten -07 blev jag lovad ( lurad ) av fsk att jag skulle få hjälp av Pila projektet.
Fick välja vart jag skulle få denna hjälp.....åkte då till Alfta Rehab i alfta. Där fick jag träffa läkare psykolog, sjukgymnast, yrkesvägledare , socionom, fick genomgå olika tester......sen var det bara att arbetsträna i 2 veckor.
Jag sa till yrkesvägledaren att jag inte orkade, men han ställde frågan så många gånger så här,tills jag sa något: Hur mycket vill du börja på......jag: just nu inget.....sen ställdes frågan igen : hur mycket....svar : inget......Fråga igen: hur mycket.....denna fråga ställdes så många gånger tills jag svarade 25% (eftersom det är det minsta). Hoppas du förstår!
Blev förkyld sista dagarna i arbetsträningen.....väntat....låg hemma i feber.....
Sen kan man diskutera vad arbetsträningen gick ut på.....det är en sjuk utredning som nu är nedlagd tror jag.....
Vad skulle en 2 veckor lång arbetsträning visa?
Men det var hel pension i 4 dagar....eget rum med tv....och jättegod mat .....och träffade fler roliga människor där, som sitter i samma båt.....så mycket tror jag inte att jag skrattat, som jag gjorde dom dagarna.
Undrar vad det kostade?
Kram på er.....skriv till mig om ni vill .....kajzakavat@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar