torsdag 5 november 2009

Titta det snöar...


Kung Bore är här.....vill inte ha honom här.
Jag vill ha vår här!
Jag vill inte ha blöt äcklig snö.
Positivt var det....jaha.... jo jag var till min äldsta dotter idag....kollade på webb tv om hearingen ....våran sjukförsäkring ska ju förstöras....men än är inte sista ordet sagt. Fick kaffe och god macka.
Lite slaskigt efter vägen var det....bara att ta det lugnt annars kan det bli ännu jobbigare med hälsan.
Gjorde kålpudding till middag idag....tillsammans med honom jag är gift med.....roligare när man är två som lagar mat...nu är det så att kålpudding gör man inte så ofta....och vi gillar kålpudding båda två så då blir det att man äter för två båda två....*L*
Mätt och belåten och över blev det till i morgon...gott.
Nu kommer snart John Blund....förstår inte..... han kommer så tidigt numer....
Natt kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar