fredag 18 december 2009

Göra jul i stugan....

Idag ska jag försöka få lite jul i stugan....börjar bli bråttom nu....

Putsa lite och pynta.....egentligen borde jag baka lite men det får vi se....så är det när krafterna kanske inte räcker....jag tänker ha kraft till att vara på bra humör på julafton också....

Det är 15 grader kallt här idag på morgonen....usch jag gillar inte när det blir så kallt....fryser.....brrrrr

Idag ska världens ledare försöka komma överens om ett avtal om klimathotet på vår jord.
Hoppas dom tänker rätt när det gäller det åtminstone....vi måste börja tänka på hur vi använder jordens resurser......och då menar jag alla...inte bara det sovande folket.....Hmm undrar hur mycket dom flyger runt....de som har högre rang....någon som räknat på det tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar