torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År..

Jag önskar alla ett gott nytt år.....
Jag önskar att 2010 blir ett rättvisans år...
Jag önskar att vi får ett humanare samhälle...
Jag önskar att regeringen ska ta sitt förnuft till fånga....eller avgå...
Jag önskar alla som är sjuka upprättelse..
Jag önskar att alla sjuka får hjälp och rätt rehabilitering....
Jag önskar att alla människor på vår jord ska komma till insikt....
Jag önskar en stor penning vinst så jag kan be fsk fara och flyga...
Jag önskar att våran gamla kisse får leva länge än...
Jag önskar ett bra år för alla och fred på vår jord....


2 kommentarer:

 1. Önskar dej ett Gott Nytt År !!!
  Har varit med mat till en fattig idag.Delade all min mat på hälften och köpte till två matpåsar med det nödvändigaste i.Mannen jag var hos hadde ej ätit sedan före julafton.Jag försökte få honom att inse att han måste söka socialhjälp.Men eftersom han intalats sedan han var barn att det är fult att gå på socialkontoret och få pengar så blev han nästan arg på mej då jag föreslog det.Hur får man människor att inse att det ej längre är fult att söka socialhjälp? Jag lever själv på existens och hadde egentligen ej råd att mätta en mun till, men vad gör man? Jag kan ju ej se människor svälta till döds.Var finns alla rika människor då det finns hjälp behövande i Sverige? Då det ordnads TV galor och insamlingar för fattiga barn i utlandet då finns det pengar, men som Sverige idag ser ut så behövs det galor, insamlingar och uppsökande verksamhet till nödställda även i Sverige.Hjälp mej käre gode Gud så att vi får en ny regering och så att människorna som är hungriga och bostadslösa i Sverige får mat och värme! Gott Nytt År ! KRISTINA.S

  SvaraRadera
 2. Tack Kajza för din fina blogg! Och Kristina för ditt stora hjärta - hemskt att människor svälter i vårt rika land.

  GOTT NYTT ÅR!!
  Kram,

  Jenny

  SvaraRadera