söndag 13 december 2009

Julstämningen vart har den tagit vägen?


Med mannens hjälp har julgardinerna
kommit upp....
Men vart är julstämningen?
Är det bara jag som inte känner någon julglädje?
Kanske den kommer närmare jul.....
Julklapparna är i det närmaste färdigköpta....och en del julmat....
Men det blir nog inte nå hembakt bröd till jul....orken räcker inte...och min man är inte den som gärna sätter sina händer i en deg....
Imorgon blir det vila....eftersom dagen i dag tog en hel del av kraftresurserna....i anspråk....med att handla tillsammans med min man....
Det kan tyckas att det är konstigt att jag och mina olyckssystrar och bröder blir orkeslös av sådana saker som att gå på ett köpcentrum en timme eller två....
Men jag vill då att du nästa gång du har influensa med 38-39 graders feber....ska åka och storhandla....stå i en lång kö,innan du får betala....kroppen värker och svetten lackar i pannan....du är glad för varje sekund som inte din näsa blöder ....för det gör den då och då..när du tar ut dig lite för mycket......du känner dig som om du ska svimma vilken sekund som helst....tänk då denna tanke....det är tur att jag blir frisk från influensan....det blir ju inte dom som har kroniskt trötthetssyndrom!
Att ha det är ungefär som att alltid ha influensa....i olika grader....kanske det då blir slut på debatten om de inbillade sjuka....de som ska svältas ut enligt Fredrik Reinfeldt!
Om jag kunde skulle jag bli frisk tills imorgon....tänk va härligt...att få vakna utan....värk....med kraft i kroppen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar