måndag 28 december 2009

Tänk den som fick gå i ide´

Björnen sover ....björnen sover....i sitt lilla bo.....:)

Det vill jag också göra.....
Idag är det en sämre dag.....sovit dåligt i natt....känner mig klenare än vanligt....
Inge kul.....tomt i huvudet....ögonen är uppsatta med tändstickor :)

Ingen matlust....men måste äta för att inte bli darrig och mer klen och matt....
Fryser....som om jag skulle ha feber....men det har jag inte.....eldar i spisen så det är 23 grader inne...
Blir nog tidigt i säng.....
Jag skulle vilja sova tills jag var pigg igen....men det är ju det som är det konstiga när man har kroniskt trötthetssyndrom....man är trött men det går inte att sova sig pigg....och jag sover aldrig en hel natt utan avbrott.....

Tog en liten promenad på förmiddagen...gick kanske lite för fort....det blev energistopp på vägen....så jag trodde jag inte skulle ta mig hem....jag gillar inte att det blir så.....helt plötsligt så försvinner all kraft i kroppen.....
Vilket är jättejobbigt....

Men i morgon är en ny dag.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar