måndag 4 januari 2010

En fin dag idag....

Men man får klä på sig ordentligt....inge badväder precis :)
Tog en promenad med grannen mitt på dagen....friskt men skönt ändå...man blir lite piggare.
Det finns så fina bilder i naturen en sådan här dag när solen tittar fram...riktiga julkort....

Sov länge i morse för jag har sovit dåligt ett tag nu igen....( kan inte skryta med att jag sover bra någon gång...men bättre än dåligt) det är väl all oro....jag ska ju inte utförsäkras än på ett tag men det känns så hopplöst att vi i sverige har fått en sådan regering som inte vill allas väl.
De vill öka klyftorna än mer....konstigt tänk...men så fungerar tydligen egoismen och avundsjukan.....
Låg en stund extra och vilade....måste göra så emellanåt..... för när det blir för mycket så blöder jag näsblod....vilket jag gjort titt som tätt ett tag igen....då är det bara vila som gäller...är väl kroppens sätt att säga ifrån...

Men idag var en fin dag utan näsblod och dippar....:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar