lördag 2 januari 2010

En till bok med Fredrik Reinfeldt...

http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/05/maj-11-2009-recension-nostalgitrippen.html

Nostalgitrippen (
recension )
Man stretar mot sig själva - och tillägger plikttroget att "det har skrivits otaliga hyllmeter om hur den av socialdemokratin skapade välfärdsstaten perverterat förutsättningarna för traditionell normbildning och mellanmänskliga relationer", men sen kommer man ändå till stycket "Trygghetens kärna" och det långt mer pragmatiska "Välfärdsstatens omstöpning" där man erkänner att "medborgarna kan t ex inte motiveras av ekonomiska kniven mot strupen-budskap" och att man därför måste inge "trygghet" i att välfärden kvarstår, samtidigt som man monterar ner den.

Nu har jag verkligen fått svart på vitt på mina aningar......vad detta "Nya" Arbetarparti vill göra med vårat land.
Dom är ett gäng bakåtsträvare.....jag vill inte skriva här vad jag känner i mitt hjärta men jag blir verkligen orolig....dessa måste bekämpas innan de förstör mer!

Att inge " trygghet" i att välfärden kvarstår , samtidigt som man monterar ner den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar