lördag 13 februari 2010

En till moderat lögn kommer i dagen !

http://www.regeringen.se/sb/d/7712/a/71866

Allians för Sverige gick till val på att minska utanförskapet och öka sysselsättningen. Det borde därför inte förvåna någon att den nya regeringen vidtar åtgärder som syftar till att uppnå dessa mål. Samtidigt har alliansen lovat att inte försämra de ekonomiska villkoren för personer som har sjuk- och aktivitetsersättning.

Vi kommer att hålla våra löften. Regeringen föreslår inga förändringar som innebär att ersättningarna minskas eller att villkoren skärps. Men det innebär inte att vi kommer att avstå från att vidta åtgärder som leder till att fler kan återvända till arbetsmarknaden.

En lögn eftersom över 12000 människor idag är utan ersättning p.g.a att de är sjuka .

Ersättningarna ska inte minskas står det.....även det en stor lögn.....den som idag har grundsjukersättning och är utan sgi kommer att få 223 kr/dag x 21dag/månad om den personen klarar introduktionen på arbetsförmedlingen.....vilket blir ungefär 50% mindre ersättning......och klarar den personen inte introduktionen så är det en karens på 3 månader för att få sjukpenning igen...vilket blir då 0 kr eftersom den personen inte har något sgi.

Vad den moderata regeringen borde göra är att gå en mattekurs !

1 kommentar:

  1. Den stora frågan är nu hur många som fick betalt av Alliansen för att lägga sin röst på dem.Köpta röster är ej ett giltigt val så nyval bör utlysas omedelbart.Endast oärliga går till val på köpta röster!

    SvaraRadera