måndag 22 februari 2010

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=latestbroadcast&Id=1120&BroadcastDate=&IsBlock=


Skrämmande vilken syn en del har.....men röker folk mariana så blir de också seg i huvudet....vilket hörs ....lyssna på länken så får ni höra....:)

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=latestbroadcast&Id=1120&BroadcastDate=&IsBlock=


Intressant även det att man tydligen kan bli sjukskriven för hemlig sjukdom....detta måste undersökas...

Sen har sjuka kassan tagit en massa fuskare.....svart jobbare....om det nu har gått rätt till så är det bra...för orkar du jobba ska du inte förstöra för andra.....
http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3Fstat%3D0%26ArticleID%3D2010%255c02%255c22%255c371227%26SectionId%3DDinapengar%26menusection%3DDinapengar%3BDinapengarNyheter%26o%3Dsp4

Annars är det kallt här...25 minus i morse.....men solen skiner......
Och så har vi dessa moderater.....Hur var det nu....de gick ju till val med skattesänkningar..

ANDERS BORG REDO FÖR SKATTEHÖJNINGAR !

Uppdaterad 2010-02-19 17:26

Några stora skattesänkningar tror inte Anders Borg (M) på de närmaste åren.
"Det finns starka skäl att överväga skattehöjningar", säger finansministern, som berömmer regeringen Persson.
En miljöskatt på koldioxid, höjda skatter för alkohol och tobak, samtidigt som det inte blir frågan om någon sänkning av fastighetsskatten. Det är något finansminister Anders Borg anser att svenskarna kan vänta sig av framtiden.

Beskeden gavs under ett anförande på Handelshögskolan i Göteborg. Under anförandet erkände Borg att grunden till Sveriges goda statsfinanser ändå lades under Göran Perssons regeringstid, efter en fråga från Vänsterpartiets tidigare talesman i ekonomiska frågor, Johan Lönnroth.

Det är klart att Göran Perssons historiska insats är monumentalt betydelsefull för Sverige. Vi kan ha haft olika synpunkter på hur man borde sanerat vår ekonomi. Men den sanering de gjorde är oerhört viktig för att vi har en god ordning i vår ekonomi."

Höjda skatter är avgörande för att behålla en stabil ekonomi i framtiden, framhöll Borg. Och att ett normalt skattetryck för Sverige bör ligga på 35-45 procent av BNP.

Försöker du ändra er image, Moderaterna ska väl stå för sänkta skatter?
"Nej, det tycker jag inte. När ekonomin så tillåter ska man naturligtvis sänka skatter. Det gör den inte i dag."

De stora överskott många kommuner uppvisar för 2009, några på flera hundra miljoner kronor, ska inte heller användas till att sänka skatten på kort sikt, anser Anders Borg.

"Och man ska inte köpa nya skrivbord heller. De pengarna ska användas till att värna jobben i kommunerna i första hand, inget annat."

DÄR HAR HAN EN POÄNG....DET GAMLA SKRIVBORDET DUGER....MEN VARFÖR TILLÄGGER HAN INTE ONÖDIGA RESOR INOM KOMMUNERNA....RESOR FÖR ATT STUDERA HUR ANDRA LÄNDER GÖR....."DET FINNS DATORER"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar