söndag 28 februari 2010

Inne i regeringskansliet...


Undrar hur dom kommer på alla dumma regler....
Undrar hur dom tänker....
Undrar varför dom inför "nya" regler som förstör för landets befolkning......
Undrar hur dom fungerar....

Mår dom gott när de sjuka fryser p.g.a. de inte har råd att betala elen....
Mår dom gott när den sjuke är hungrig ....
Mår dom gott när den sjuke är orolig....
Mår dom gott när den sjuke måste sälja sitt hus eller lägenhet.....
Jag förstår inte alls hur du Fredrik Reinfeldt fungerar....kanske bäst att jag inte vet för då blir min sömn ändå sämre.....men Fredrik....kom ihåg en sak...du kan aldrig tvinga en höna att lägga ägg....och absolut inte en uttjänt höna....
Du må putsa dina fjädrar hur mycket som helst....och du må gala alla dygnets timmar.....men du kommer aldrig att dupera mig.....jag vet att du bara är en ögontjänare....en gallionsfigur som ser endast till sitt eget bästa....

Men jag tycker mycket synd om dom som inte ser allt detta.....vilken chock dom kommer att få....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar