lördag 27 februari 2010

Intressant om sjukskrivningar....

http://api.ning.com/files/H5UYcypdqz2Gh4LLRRpB1dd-6KlzBP6AMer7FfNnz91SHdsbMI-m7vEDwiUznG2YOqC07gH3usZP3lpT2dXpcHWoQf8abmRz/Enpuckelsomfortfarandearpolitisktsprangstoff.html

Försöken att förklara varför svenskar – framför allt medelålders kvinnor – plötsligt blev så mycket mer sjukskrivna för tio år sedan är fortfarande politisk dynamit.
Men tänk om det är så enkelt att vi kvinnor inte klarar att både jobba utanför hemmet och föda alla barn och även ha ansvaret för hemmet.( ursäkta alla duktiga män, men det finns faktiskt män som lever kvar på 1800 talet...:) )
Kanske är det så enkelt att när vi passerar klimakteriet så börjar våra kroppar säga ifrån.....min mamma sa : efter 50 kommer alla sjukdomar....
Och sen får vi inte åldras heller.....vi ska se unga och vackra ut hela livet...och så ska vi arbeta som en häst.....undra på om vi får ångest...omöjliga ekvationer brukar inte gå ihop.

Jag fick en tavla av min pappa en gång med texten.....
Det är svårt att vara kvinna...man ska tänka som en man....uppföra sig som en dam.....se ut som en ung flicka.....och arbeta som en häst.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar