söndag 21 februari 2010

Snökaos.....och kroniskt trötthetssyndrom...


Snö och snö och mera snö.....
Tur att jag kan sitta inne i stugvärmen....
Jag har faktiskt varit ut en liten stund och fotat lite...
Men det är kallt.....minus 15 visar mätaren...
Är trött idag...gjorde för mycket igår....testade gränsen..men det fick jag igen ganska snart...frös och kroppen värkte inatt....
Jag var lite dum och plågade mig att göra en till omgång med bröd igår kväll....kände att jag skulle lagt mig tidigt....men ibland så blir jag så förbannad att jag inte ska kunna göra det jag vill....jag har alltid varit en människa som varit vaken länge på kvällarna och fått saker gjorda då....en nattuggla som min man säger.....:)
Därför känns det så konstigt att kroppen vill i säng tidigt numer....och om jag ändå vore pigg på morgonen så skulle jag vara glad....men icke....är mer än medvetslös.....det beror väl på att batteri tiden är dålig....tyvärr...

Tänk om dom i det insnöade riksdagshuset kunde förstå hur det är att ha en sjukdom som gör en så jäkla orkeslös.....fast man vill en massa saker....

Jag hoppas verkligen att vi får en annan regering i höst....en jordnära regering som förstår att vi alla behövs....och inte bara låta kapitalet styra....

Det som är ruggigast av allt detta är att det finns människor som inte förstår det..de förstår inte sitt eget bästa....

Eller så blir det annat tänk när de själva blir drabbade....eller är dom bara så dumma som diktatorn tror.....:)

Denna regering har hjärntvättat folket med att det är många fuskare i vårat land....undrar vilka dom är ? Man kan fuska på olika nivåer....även de som anser sig förmer än vi vanliga....eller är det så krasst att genom sig själv känner man andra....tror man....girigheten har många ansikten....


1 kommentar:

  1. kan du också ha/få lite ork för en eller några dagar för att sedan bli helt orkselös igen?
    Jag har haft en period nu då jag bara orkat sitta på en stol, min man har fått vara hemma och jag helt sjukdkrive, nu sedan några dagar tillbaka har jag en del ork och då blir jag tokig och ska göra massa?
    Skickae mail till dig ang hypothyreos typ 2
    Kram Camilla

    SvaraRadera