fredag 12 februari 2010

Upplys allmänheten om arbetsrehabilitering!Hjälp oss med att upplysa allmänheten!

Vi är många som mår hemskt dåligt av regeringens så kallade arbetsrehabilitering....Vi är sjuka och många av oss har kroniska sjukdomar som gör att arbete försämrar sjukdomen. Det regeringen gör är att skylla ifrån sig på försäkringskassan och hur dom bedömer.
Många av oss orkar inte med den rehabilitering vi borde få p.g.a att någon icke medicinskt kunnig försäkringskasse handläggare anser att vi ska arbeta heltid.
Det är en omänsklig lag regeringen stiftat....många kommer inte att orka.....en sjuk människa borde få läka ihop och få tid på sig och kunna få känna tillit till att inte vara en parasit i systemet.....alla blir vi sjuka någon gång....det är få förunnat att slippa från det. Alla får ju inte kroniska sjukdomar som inte går att bota men det minsta man borde få begära av ett land som Sverige är väl att få existera och få göra det bästa av sin situation.
Många har redan utförsäkrats ur sjukförsäkringen eftersom de, trots läkarintyg om motsatsen, bedömts ha arbetsförmåga. För många innebär det att man står helt utan inkomst eller möjlighet att försörja sig själv.
Försäkringskassan säger nej p.g.a att de måste uppfylla regeringens direktiv.
Vi behöver eran hjälp med att upplysa allmänheten om vad som försiggår.....de flesta som är friska idag vet inte hur det är att bli sjuk eller råka ut för en olycka. De vet inte vad som väntar dom.
Wanja Lundby Wedins brev till riksdagens ledamöter belyser detta väldigt bra.
Mvh/ Nätverket Resurs och Föreningen Vänkraft

http://www.lo.se/home/lo/home.nsf/unidview/70FF5052FC9F823BC12576860039B83E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar