lördag 24 april 2010

Arbetsförmåga eller inte ?


Nu förstår jag hur naivt folk tänker....kan det vara så att de som inte är just så sjuk som den det berör inte kan eller har förmåga att förstå.
Våran stadsminister förstod för länge sedan hur naiva svenskarna är....de litar på myndigheter och de lärde tills nån ny lärd visar motsatsen.
Därav boken "det sovande folket" /Fredrik Reinfeldt.
Det är ruggigt att inte de flesta vill förstå eller handlar det om att det är bekvämt att sätta på sig skygglappar.
Vi måste lära oss av historien ! Just nu i sverige är det början på en förintelse av alla svaga.
Det är en lång process som börjar med maktmissbruk....det är någons fel att det inte går bra....vem är lättats att skylla på ?
Naturligtvis de som inte orkar . De sjuka !
För inte kan det vara alla direktörers bonusar som är orsaken....eller bort dribblade pensionspengar...åhhhh nej....nej nej....det är alla inbillningssjuka som är orsaken till att sverige har så dåligt ställt.

Om man först hjärntvättar folket att tro att vissa sjukdomar inte existerar.....kallas för kultursjukdomar....då kommer den friska delen av folket att tro det.....och så går vi ändå längre och utreder arbetsförmåga....vi benar upp och reder ut och särskiljer symtom efter symtom tills vi får arbetsförmåga till 100% .

Folket blir hjärntvättade med mantran om arbetsförmåga och bara det finns vilja så går det......alliansens 140 om dagen hör nog alla i sömnen nu.....hjälp och stöd.....husmark persson.....ordning och reda på finanserna...anders borg....:).

Alla kommer väl ihåg 6-8 brödskivor om dagen.....alla åt mer bröd för vi svenskar vill ju göra rätt...vi vill leva rätt....det var ju för hälsans skull vi skulle äta 6-8-brödskivor om dagen......nu vet ju alla så här i efterhand att dom rekommendationerna berodde på att det inte gick så bra för brödindustrin.

Nu vill vi jobba och till varje pris ska vi jobba...alla ska jobba...helst ska man jobba tills man stupar....vilket är bra för statsfinanserna .....då är vi lurade igen....vi betalar skatt och vi betalar in till sjukförsäkringen men vi ska inte få nyttja den om vi blir sjuka.....

Lögner serveras flitigt och många tror att det är sanning.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar