onsdag 19 maj 2010

Fredrik Reinfeldt har räknat och vänt på kronor.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7148052.ab
Om nu det är så att våran stadsminister har haft dålig ekonomi en gång i tiden....borde inte han då förstå hur svårt detta är när man som sjuk inte har pengar att överleva på. Det är väl en sak när man är frisk....då går det att söka vilket jobb som helst (nästan).....en frisk människa har ork....inte en sjuk.

Han säger att han vill satsa på dom som inte gått klart skolan.....men förklara då Fredrik varför komvux platserna minskat.

De behöver starkt coachningstöd. Säger våran stadsminister......jojo det låter ju bra, men vart finns jobben ? Ska alla bli coacher ?

Han öppnar också för en översyn av ersättningsbeloppen för sjuk- och arbetslöshetsersättningarna.

– Vi ska se över bland annat de tak i ersättningssystemen som finns, men några sådana enorma höjningar av beloppen som vänstern föreslår blir det inte… jag har i alla fall inga 16 eller 17 miljarder, säger Fredrik Reinfeldt.

JO nu i valtider går det bra att säga att man ska se över ersättningsbeloppen, men hur det blir med den saken .....det skulle jag tro glöms bort eller förklaras bort p.g.a. den ekonomiska situationen.

För varför har dom inte gjort det redan ?

Varför vänta till efter valet ?

Varför ser dom till att sjuka ska oroa sig för sin ekonomi ?

Statsministern avslutar också med att prata om Sveriges långtidssjukskrivna och konstaterar att ”en större del” av dem återvänder till arbetslivet.

– Vi har ersatt passivitet med att någonting faktiskt händer, säger statsministern till SVT.

När blev arbete botemedel mot sjukdomar ?

Som riktigt sjuk har man fullt upp med sin vardag !

En sjuk människa vill bli frisk inte arbeta och bli sämre.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar