söndag 30 maj 2010

Kroniskt trötthetssyndrom....


Jaha då har det varit två dagar av helt döläge.......i fredags var det viloläge hela dagen och i går vaknade jag och kände mig som om jag legat i influensa med hög feber en vecka.....och att det var första dagen feberfri.....men inte pigg.
Så dagen i går blev som den blev den med....och idag är det mors dag.....tur att jag beställde smörgåstårta av äldsta dottern.....hon gör jättegoda smörgåstårtor.....:) lite reklam.

Nu blir det att dra runt dammsugaren lite.....vilket är nödvändigt......det är länge sedan och det skulle jag ha gjort igår men kraften räckte inte då.....ni som har denna förbannade sjukdom vet hur det är.....hur jobbigt allt känns....hur man får dela upp alla göromål och strunta i många saker.

Min man tänker nog många.....ska bara då tala om att han jobbar för fult på växthuset...idag....vilket är viktigt att det blir klart snart så mina tomatplantor får flytta ut dit.....just nu har de invaderat köksgolvet....och lite här och var i huset.
Jag satt alldeles för många frön och räknade inte med att de skulle gro så bra.
Jag har gett bort plantor också till alla som vill ha...


Jag funderar ofta på hur man ska kunna få den friska befolkningen att förstå hur det är att må så här.

Det kanske inte går heller hos alla.....nu är det väl så att alla har inte den empatiska förmågan ...tyvärr.

Men till dom som inte vill förstå...säger jag....nästa gång du har en riktig influensa med hög feber....hur skulle det kännas att gå till jobbet då ?
Hur skulle det kännas om någon sa till dig då.....jamen du måste väl prova om det går ....annars kan du inte veta.

Tror nog att de flesta förstår hur dumt det låter.....men så har vi det.....vi som inte får förståelse av samhället.....

Jag är glad att jag har en familj och flera fina vänner som förstår hur jag har det....kram på er och om jag orkar och kommer ihåg ska jag lägga ut min dotters goda smörgåstårta sen idag....:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar