tisdag 4 maj 2010

Lyckades fånga Hacke på bild idag...


Inte lätt att få ett foto på Hacke Hackspett....så fort man riktar kameran mot han så sticker han....men idag så lyckades jag :).

Dagen har varit rätt ok idag....den vanliga tröttheten är ju alltid där men känt mig på bättre humör ändå.....
Jag måste lära mig att hushålla med kraften jag har och inte begära för mycket av mig själv.....och så måste jag sluta med att få dåligt samvete för allt jag inte gör.

Igår blev jag lite deppig eftersom hyllorna lutade när jag kom in på affären....har ju även problem med mina ögon p.g.a thyreotoxicosen och att jag har haft hål på näthinnan på höger öga för drygt ett år sedan....så nu är det en hinna på gula fläcken på höger öga och så gråstarr på vänster :(....vilket gör att min syn blivit markant mycket sämre.

Men idag är en ny dag och varje dag som jag inte känner mig helslut njuter jag.:)
Ska passa på och plantera några blomskott sen i säng tidigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar