tisdag 18 maj 2010

Ordlekar....och terapipromenader.


Läkarbesöket igår gick bra.....till och med min husläkare sa att regeringen bara leker med ord.

Hon skulle skriva till min fördel och förstod min situation.....så nu är det bara att få ihop resten av mina utlåtanden och intyg...sen blir det att vänta och se om jag ska få beviljad sjukersättning.

Får jag avslag så blir det att överklaga.

Men va trött jag var igår eftermiddag när jag kom hem.....det behövs så lite...
De som är friska har nog svårt att förstå att man blir så trött av ett läkarbesök...tog några blodprover.....åt sen lunch med en kompis (passade på när jag ändå var inne i byn :)...försöker pigga upp mig med sånt )....stannade och drack en kopp kaffe med en granne på hemvägen....jag åkte kl.10.30 och var hemma igen 14.00.....var då så trött så jag var tvungen att vila.....:) somnade som en stock och sov en dryg timme.
Men det vore bra om man blev pigg när man sovit...men så är det aldrig.

Var i alla fall duktig och gick en promenad på 20 minuter på kvällen....en annan granne släpade ut mig :)...nejdå hon frågade så snällt.....vi brukar ha våra terapi promenader då och då.

En till ordlek.... http://www.forsakringskassan.se/privatpers
Ordet "nya" har verkligen fastnat i regeringens och den sjuka kassans tänk.....kul...kul..
väntar förväntans fullt på nästa ordvrängeri.....

Men i höst säger vi HEJ DÅ till det "nya Arbetarpartiet .
http://kulturbloggen.com/?p=18943

http://www.mikaelwiehe.se/text_ta_det_tillbaka2.htm
Jag säger som Mikael Wiehe vi ska ta det tillbaka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar