torsdag 17 juni 2010

Regeringens intentioner ?


Är det verkligen regeringens intentioner att sjuka människor ska tryckas ner så till den mildaste grad att de inte ser nån annan utväg än att ta sina liv ?

Ska vi verkligen ha ett samhälle som gör detta mot våra medmänniskor ?

Jag läste idag Alladins blogg på resurs....jag ser en människa som gjort allt som regeringen bestämt och som nu väntar på vräkning av lägenheten p.g.a systemet.
När ska de friska i samhället börja förstå att detta kan drabba vem som helst....även den som idag är frisk och arbetsför....men som i morgon kan bli sjuk eller råka ut för olycka så framtiden inte blir som det var tänkt.
De futiga hundralapparna mer i lönekuvertet idag kompenserar inte den dagen du blir sjuk.
Vill vi leva i ett hårt kallt samhälle ?
Inte jag och inte min familj och mina vänner....det vet jag....men hur är det med resten av det " sovande folket " ( som Reinfeldts bok heter ) ?
Ta bort skygglapparna innan det är för sent !!!
Historien upprepar sig.....tänk på hur judarna hade det i tyskland....nu är det de sjukas fel att ekonomin är dålig.
Så summan av detta blir.....då var det ett folkslag...nu är det du och jag eller våra barn eller vänner oavsett våra genetiska arvsanlag.

Jag hoppas Alladin kommer på andra tankar och inte tar sitt liv.....alliansen är inte värda det !


6 kommentarer:

 1. Det är väl rätt klart nu att Reinfeldt avskyr ett sovande folk. Han vill ha ett dött folk. Självsanering är effektivast eftersom regeringen och deras mordvapen Fk kan skylla på sjukdomar och Gud vet vad.

  SvaraRadera
 2. Det är väl rätt klart nu att Reinfeldt avskyr ett sovande folk. Han vill ha ett dött folk. Självsanering är effektivast eftersom regeringen och deras mordvapen Fk kan skylla på sjukdomar och Gud vet vad.

  SvaraRadera
 3. Läste också bloggen nu. Inte fått svar på meddelanden sen i onsdags. Jag är rädd att det är för sent... :-(

  SvaraRadera
 4. Hej

  Bra blogg och tack för dina fina ord på min blogg. Kram Nina Drakfors

  SvaraRadera
 5. Självklart är agerandet avsiktligt (eller snarare i full medvetenhet om konsekvenserna), något annat vore vid det här laget rätt larvigt att tro. Men OECD:s order måste åtlydas av den som vill ha en fortsatt plats vid köttgrytorna, då väger eventuella hänsyn lätt.

  SvaraRadera
 6. Jadu kajza detta som pågår kan ingen utomstående fatta ,man måste nypa sig själv för att förstå att detta är verklighet.jag lider själv av svår värk dag/natt i kroppens alla muskler..stora sömnsvårigheter med uppvaknanden upp till 8ggr/natt ,jag får aldrig någon djupsömn,jag har kalknacke o axlar,jag har en subluxation i v-axel .mitt bäcken är instabilt ,jag lider av flera ögonsjukdomar ,högt blodtryck,allergier astma på gränsen till kol.etz etz listan är lång..fick något vad försäkringskassan kallar "komunisering"där man har 14 dagar på sig att få kompletteringar från sin läkare innan man utförsäkras .denna försäkringsmedicinske rådgivare sände mig detta papper med orden att "det står inte skrivet någonstans att jag inte kan anv mina armar utifrån kroppen " så därför ska jag utförsäkras o att fibromyalgi har andra blivi friska från så då kan det inte vara livslångt som mina läkare skrivit .fruktansvärt känner att jag är på väg tillbaka till det svarta hålet jag varit i när jag fick utmattningsdepression o frågan är om man orkar leva med denna oro för morgondagen .FAN ta Reinfeldt som utsätter mig för detta må han brinna i helvetet.

  SvaraRadera