torsdag 10 juni 2010

Sara var dödssjuk i svininfluensa....får inte sjukpenning.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7269824.ab

– Jag har full respekt för hennes svåra situation. Men numera börjar vi ganska tidigt i sjukdomen att titta på sätt för sjuka att komma tillbaka till systemet. Statistik visar att många har känt sig dåliga men sedan vågat pröva på att jobba och klarat mer än de trodde, säger Svante Borg.
Är man riktigt funtad när man uttalar sig på detta sätt ?
Känt sig dåliga men vågat pröva !!!!!!!!!
Tror Svante Borg att det handlar om att våga ?
Jag hoppas innerligt att Svante Borg kommer att få komma till insikt.

Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (M) säger att hon inte kan kommentera det enskilda fallet.

– Jag känner starkt för den här kvinnan och hennes situation och jag hoppas och tror innerligt att hon ska ha en bra kommunikation med Försäkringskassan och få en rätt och riktig bedömning. Och är det så att hon inte är nöjd så finns det möjlighet att överklaga, säger hon.

Hon har varit med om att stifta lagar som hon inte kan kommentera .

Hon har varit med om att göra de sjukas liv till ett helvete.....och sen kan hon inte kommentera det enskilda fallet.

Jag skulle vilja skriva vad jag verkligen känner när det gäller detta radar par....men min uppfostran säger ifrån.

Jag hoppas även att Sara får sin sjukpenning och att den "NYA SJUKA KASSAN"

slutar med sina trakasserier av redan svaga människor.

Detta måste få ett slut.

Och sist vill jag bara säga till papegojan.....flyg till varmare trakter, du är inte omtyckt här!

Du har ställt till med nog nu !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar