onsdag 7 juli 2010

ME/CFS och försäkringskassan.


Jag kämpar på men mår inte bra.....
Vet inte om jag gjort för mycket igen eller om sjukdomen gått in i en annan fas eller om det är den stundande rättegången på den sjuka kassan som närmar sig, som gör att jag undermedvetet är i ett mer spänt tillstånd.

Att ha att göra med människor som inte verkar ha en aning om hur denna sjukdom drabbar känns inte bara ledsamt utan rent ut sagt bisarrt.
Hur ska man kunna förklara för en människa som inte vill veta hur denna sjukdom är att ha?

Jag fryser jag svettas....den förlamande tröttheten tar kål på mig.....kroppen värker ......minnet sviker.....tålamodet tryter.....oron gnager.....men jag tänker även att den sjuka kassan ska få sig en lång segsliten rättegång och jag kommer att vinna :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar