fredag 30 juli 2010

ME/CFS och mera städning.


Idag försöker jag att dammsuga och bringa lite ordning i resten av huset .....men det går sakta....måste vila mellan varven och göra andra saker.....som hämta kraft i en fika paus.....en 10 minuters promenad.....fick tvinga mig idag att gå den lilla vändan....benen värker...mina händer likaså.

Min sjukdom gör att jag kanske måste fortsätta dammsugningen i morgon....det går inte att stressa för då ligger jag där igen.

Försöker hämta kraft i musik och tänka positivt....
Det blir inte bättre av att deppa ihop helt.

Men jag måste säga att det är mycket ledsamt när "vissa" människor inte förstår att det inte går att piska in arbetsförmåga i en sjuk kropp.
Jag antar att det är oförstånd....men väldigt dumt och naivt är det.

Skyddar sig bakom lagar och regler....undrar om de tycker att dessa lagar och regler är lika bra den dagen de själva blir sjuka ?

Till de oförståndiga människorna vill jag säga...tänk dig att du alltid går omkring med orosmolnet att i nästa minut blir du matt och kraftlös till max....att du alltid, varje dag släpar omkring på en kropp som är svag ( så svag som den känns när man ligger i influensa ) en kropp som inte alls vill det du själv vill.

Att då behöva känna att "vissa" människor tror att det är brist på arbete som är felet, får bara bördan att bli tyngre.

Men det finns något som heter karma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar