söndag 29 augusti 2010

Dagens Me status hos mig.....


Jag ser allt som borde göras runt mig....men vet inte var jag ska börja eller om jag ska göra nått överhuvudtaget.

Får väl bli det nödvändigaste för dagen som vanligt.....mer ork finns inte.

Allt det som läggs på hög....dammsugningen som skulle gjorts för en vecka sedan...men som jag medvetet struntade i då för då hade jag inte klarat av att åka till FK på överlämningsmötet.......disken sen igår kväll....

Det får bli disken först....annars blir det katastrof på diskbänken........sen lite mat....och sen får jag se ....borde ha tagit en liten promenad också.....innan det blir viloläge i fotöljen med IL DIVO på cdn....
sen kaffe och har jag tur så orkar jag ta fram dammsugaren och börja dammsuga....men färdig kanske jag blir nån annan dag.

Högen får bli högre....inte så viktigt idag.

Så annorlunda livet blir när man blir sjuk......allt man orkat och gjort förut....all lust och glädje förtas av att man inte vet ...hur mycket klarar jag nu i denna stund....eller inte kunna bestämma att det ska jag göra imorgon.....och veta att det kommer jag att klara.....eller att vara tvungen att se allt som borde göras men som antagligen aldrig blir av.
Att vara tvungen och acceptera att så här är det....och att det kommer antagligen aldrig att bli som förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar