söndag 22 augusti 2010

ME/CFS och vaccin....


Detta om att influensa vaccin kan orsaka ME och olika typer av sömnsjuka.....jag tycker att det är bra att det finns läkare som törs ifrågasätta....
Om dom nu har rätt så är det fruktansvärt att gå ut med allmän vaccinering så att en stor del av befolkningen riskerar att bli kroniskt sjuka.......men det är väl ekonomiska intressen som ligger bakom....

Sen är det så lätt att nonchalera sjuka människor och få dom att tro att det är fel tankar som gör dom sjuka.....och att arbete är den bästa medicinen.....

Personligen så tordes jag inte ta något svininfluensa vaccin....när det var på tapeten....och jag är glad att inte mina barn heller ville ta...inte heller min man ville ha något vaccin...

Jag ville inte riskera att bli sämre än jag är.....och vem vet hur det ligger till med orsaken till ME.....

Ett vet jag och det är att det inte är en kultursjukdom som "vissa" vill påstå !

Och jag vet också att det inte bara är kvinnor över 50 som bor i norrland och har ett lågstatus yrke som får denna sjukdom...utan även män som har högstatus yrken drabbas....även unga människor får denna sjukdom....

Sen kan "vissa" förståsigpåare inbilla sig vad dom vill.....men dom enda som de lurar är sig själva....och en dag så kommer dom att stå där med lång näsa....:)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar