torsdag 26 augusti 2010

Överlämnings mötet till Ali.....


Början blev lite komisk när inte min handläggare kom till mötet.

Hon som sa till mig att det inte gick att byta tid....när jag vill ha en annan tid.
Då min man var ledig.....men det gick som sagt inte enligt henne....och hon rådde mig att ta den tiden jag fått för det var även ont om tider.
Och om jag inte tänkte komma så vill hon att jag skulle avboka i tid.....vilket jag inte gjorde.

Min man tog då en semesterdag för att kunna följa mig.....

Klockan blev 5 över och 10 över.....jag gick då och frågade receptionisten om det stämde att jag var inbokad och visade min kallelse.....hon sa att handläggaren inte kommit än och ringde då till min handläggare.....telefonsvararen sa att hon inte var där.....hm

Receptionisten började ringa runt och fråga efter henne...men ingen visste var hon var....
En timme gick och ingen handläggare.....då började hon ringa andra som kunde ta mötet.....min man och jag gick och fikade medan vi väntade.....

Fick då en och en halv timme senare träffa en annan handläggare ......som ursäktade sig att min hade blivit sjuk.....:).

Denne har jag haft förut och som sa då en gång att kan man prata så har man arbetsförmåga.....( urk ).
Men igår var det andra toner...... så trevlig....deltagande och ursäktande att de var tvungna att följa reglerna....

Mötet flöt på och jag skrev på pappret till Ali......(det står på det pappret att man kan återkalla det när man vill ).....i början på oktober blir det ett kartläggningsmöte.....sen sa arbetsförmedlaren att i mitt fall så blir det nog telefonsamtal efter det...ett antal gånger under de 3 månaderna....eftersom jag är i det skick jag är....

Så nu väntar jag ivrigt på att få börja gå på Husmark Pehrssons rangligt byggda bro....denna bro som ska ge mig hjälp och stöd så att jag slipper vara utanför.
:) (ett ironiskt leende).

.........................................................................

Som väntat så blev sömnen inte bra natten före mötet.....jag avskyr när det är så....det är så svårt att hålla rätt på tankarna när jag fått för lite sömn.

Som jag skrev så gick mötet bra och vi gick och åt lunch efter.....hade sedan lite att handla och det gick bra ända tills jag packade i varorna i kassen.....då blev jag svimfärdig.....yr och kraftlös.....från ena sekunden till den andra.

Jag hatar när jag blir så.....bara att sätta sig i bilen.....och bli hemskjutsad för att sedan tillbringa resten av dagen i viloläge.
Så fort jag klev upp så frös jag.....som om jag hade feber.
Idag är tillståndet ungefär som om jag varit på en riktig brak fest...

Min kropp säger ifrån och själen skriker.....lugn och ro, tack.....så idag blir det viloläge i fotöljen med IL DIVO på cd spelaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar