fredag 24 september 2010

Husmark Pehrsson bryter tystnaden..expressen.


http://www.expressen.se/nyheter/1.2149650/socialministern-bryter-tystnaden-om-annica-holmquist#comments
Det var länge sedan jag skrattade så gott som jag gjorde åt denna kommentar ...

Tips till Husmark: Använd din extrema höglön, dina bonusar och dolda prispengar, till en fullständig plastikoperation, för jag tror du får det det svårt att visa dig offentligt efter de här bravaderna mot försvarslösa sjuka. Det är inget hot, bara ett tips utifrån vanligt sunt förnuft för jag tror att till och med varje 80-åring kommer göra ett försök att kasta en ett kilos bit ost i huvudet på dig när du är som minst beredd.
...........................................................................................

För övrigt tror jag inte för en sekund på att Husmark vill se över något.
Så mycket kritik och rop på hjälp hon fått sedan de införde denna utrotningskedja och hon vaknar nu....nänä hon skyller ifrån sig i nästa sekund.
En människa som är sjuksköterska och beter sig på detta sätt. Fy f-n.
Undrar vilken diagnos hon har....kan det vara strutssjukan...

2 kommentarer:

  1. Det ryktas att hon har kopt nåt i Thailand men blev blåst i någon ledd (kommer inte ihåg hur bara, kolla DI om du är intresserad). Tror hon inser själv att Sverige blir rätt jobbigt att vistas i om hon vill ha någon rörelsefrihet och ska kunna slippa gömma sig.

    Husmark fyller samma funktion som Hans Karlsson gjorde under Persson, en målvakt som får fronta hanteringen och sedan pensioneras när väl jobbet är gjort. Jag gissar att hon plockas bort mitt i mandatperioden när merparten har utförsäkrats och ersätts med nån med mer sympatisk framtoning. Dom som åkt ut lär fortsätta få vara utanför dock, med nollad SGI är det inga problem att åstadkomma.

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet hon blev blåst på 100 000 kr tror jag det va.....:) Kajza

    SvaraRadera