söndag 5 september 2010

Sjuk-Ali-Utförsäkrad .


Det som våran stadsminister inte verkar veta är att den som idag är sjuk och har sjukersättning och fått sina sista dagar i utförsäkringskedjan .

Måste skriva på papper om godkännande att gå in i Arbetslivsintroduktionen (Ali ) på arbetsförmedlingen.
Den som inte gör det blir utan ersättning.

Även om arbetsförmedlingen kommer fram till att denna person inte har arbetsförmåga, så bedömer Försäkringskassan att denna person har arbetsförmåga.

Detta är en verklighet som stadsministern inte tycks veta.
Fastän han varit med om att skapa detta !

Ett mer sadistiskt genomtänkt sätt att utrota sjuka människor på, får man leta efter .

1 kommentar:

  1. Alliansens plan är att utrota alla som idag är sjuka, så att de kan lägga ner den statliga myndigheten Försäkringskassan och sedan tvinga folk att teckna privata försäkringar.En möjlighet som erbjuds alla friska , men som ej erbjuds den som redan är drabbad av sjukdom eller det barn som föds med ett livs långt handikapp.Arbetsförmedlingen och A-kassan vill de åckså avskaffa för att sälja ut till den privata marknaden.En som är sjuk och ej arbetsför har ingen möjlighet att skaffa sej en privat försäkring i händelse av inkomstbortfall ej heller det handikappade barn som föds med ett livslångt handikapp har någon möjlighet att teckna sådana försäkringar.Så det är väldigt mycket som de som har barn,barnbarn,barnbarnsbarn måste tänka på idag.De måste nu se till att försäkra alla som är friska i släkten samt spara års löner som ska räcka hela livet för det barn som föds med ett livslångt handikapp om de ej vill att de ska hamna utanför samhället som hemlösa på en kall parkbänk.Hur kan alla Alliansanhängare med och se sina barn,barnbarn och barnbarnsbarn i ögonen ? De som ej fått barn ännu kan ju få ett barn med ett livslångt handikapp , har de planerat för detta barn innan födseln så det slipper bli hemlöst och utstött ur samhället i vuxen ålder? De bör börja räkna på vad allt detta kostar att betala för ur egen plånbok så att de inser att de hamnar på minus i plånboken trotts de skattesänkningar de fått.Även idiot inser ju utan att räkna att detta kostar mer.Jag kan nu och i framtiden se alla i ögonen för jag har röstat på socialdemokraterna !

    SvaraRadera