lördag 9 oktober 2010

Ali och läkarutlåtande !


Då har veckan gått och jag har varit på kartläggningsmöte hos arbetsförmedlingen och så har jag varit hos en läkare som den sjuka kassan anlitar om dom anser att det är otydligt i läkarutlåtandena.

Jag frågade min FK handläggare vad som var otydligt...fick till svar att det kunde hon inte säga.....otroligt ....jag har flera utlåtanden.
Jag tror att det är en sorts ritual dom har på FK......människor ska bedömas till dom stupar eller lägger ner sin ansökan ....rena tortyren.AF anser att inget ska göras för än jag får veta om min ansökan blir beviljad av den sjuka kassan eller inte.Vid avslag så ska jag få träffa en arbetspsykolog och en arbetsterapeut...endast för att jag då kan få komma in i sjukförsäkringen igen...men om det vet man ju inget heller för den sjuka kassan brukar ju säga nej där....så det är en inre stress denna regering har åsamkat mig och andra i samma situation.


Men vid avslag så ska jag överklaga !
Det tyckte både läkaren och arbetsförmedlaren att jag skulle göra.


Jag måste säga att jag har blivit bra bemött.....av båda två.


Så nu är det bara att vänta och se....i början på juni lämnade jag in min ansökan till varaktig sjukersättning då jag anser mig inte ha den arbetsförmåga som behövs för att jag ska klara ett arbete idag.....och eftersom den tidsbegränsade sjukersättningen är borttagen så finns inget annat alternativ för mig än att söka varaktig.Min kropp och min själ säger VILA .....inte arbeta !


Läkaren jag var till bekräftade det jag känner och han sa att man måste få lugn och ro vid sjukdom annars blir man mycket sämre.


Jag har försökt att arbeta men blev så mycket sämre igen så det får vara nog nu.
Jag måste få lugn och ro.....annars finns det ingen mening med att leva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar