måndag 4 oktober 2010

Christina Husmark Pehrsson tvingas lämna regeringen...


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7897504.ab


Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (M) tvingas lämna regeringen.

Enligt uppgift till TT finns hon inte med i det lag som statsminister Fredrik Reinfeldt presenterar på tisdagen.

Husmark Pehrsson uppges ha tagit illa vid sig av att inte få fortsätta på socialdepartementet. Någon annan statsrådspost är inte heller aktuell.

Utöver ministerlistan slår statsministern i regeringsförklaringen fast regeringens politiska prioriteringar.

..........................................................................
Så CHP har tagit illa vid sig......Vad ska man då säga om det hon varit med om att göra mot hela det svenska folket.

Att hon bara har verkställt ordern det må så vara....men har hon inte civilkurage utan bara gör utan att tänka ...då får hon även stå för vad hon gjort.....

Att leva resten av sitt liv och veta att hon var med om att utförsäkra tusentals människor och många av dom har p.g.a C.Husmark Pehrsson ingen egen bostad och inte mat för dagen...många barn far mycket illa p.g.a föräldrars utförsäkran......många sjuka mår ändå sämre av denna omänskliga behandling.....

Och värst av allt....DU HAR BLOD PÅ DINA HÄNDER CHRISTINA....DU OCH RESTEN SOM RÖSTADE FÖR DIN RANGLIGA BRO TILL DITT S.K. INNANFÖRSKAP.


Att vara med om och genomföra detta och stå där och rabbla ditt mantra 140 om dagen och se skenhelig ut ......Jätteskönt att slippa se dig mer.....och känn dig blåst Christina....:).

5 kommentarer:

 1. Tja, var exakt samma sak med Hans Karlsson, han försvann in i skuggorna efter att arbetet var utfört, till de gröna sosseängarna där partiböckerna njuter sitt otium. Någonting liknande kommer kärringen att få, en landshövdingepost, kanske en generaldirektörstitel.

  En minister kan nästan aldrig sätta ramarna för sitt departements politik på egen hand, det görs av regeringen som helhet och utskotten.

  Karlsson och Husmark är vad engelsmännen brukar kalla expendables, förbrukningsvaror, när uppdragen är genomförda måste dessa avpolleteras och ersättas med ett oskrivet blad som inte behöver ta något ansvar bakåt.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att Ulf Kristensson kommer att slutföra den nya reformen för Alliansens del. Det blir inte bätre för sjuka och arbetslösa. Tror inte på någon förbätreing.

  SvaraRadera
 3. Däremot kan vi ju hoppas att kärringen får en lagom aggressiv inoperabel hjärntumör som tack för sitt kallsinne och sin arrogans.

  Om tillräckligt många önskar ...

  Make a wish.

  SvaraRadera
 4. synden straffar sig själv
  även för den nya socialförsäkringsministern
  om han inte tar sitt förnuft till fånga!
  hämden är ljuv!

  SvaraRadera