onsdag 27 oktober 2010

Läkarbesök .....tacksamhet....Jag var till läkaren idag.....och det blev Lanzo och med förhoppning att jag skulle tåla dom....sen så blir det en gastroskopi.....framöver när tid finns.

Hon misstänkte magsår....eftersom jag vaknar på natten och har ont i magen.

Usch det känns inte bra.....:(....och så har jag smått fobi mot läkemedel.

Men lär väl pröva denna sort också då.....vi ska inte snacka om priset på den varan....917 kr...som hittat.....så jäklar om jag inte kan äta dom......hmmm kanske man kan sälja dom på tradera :).....isåfall....( nejdå är lite ironisk bara ).

Men man ska inte gnälla ...man ska vara tacksam !
Det hade kunnat vara värre....det finns dom som har det värre...mycket värre.

Jag har faktiskt mycket att vara tacksam över.....
Jag har tak över mitt huvud och jag kan äta mig mätt varje dag och jag har kläder på min kropp och jag slipper frysa...mina barn lever och min man orkar arbeta och har arbete.
Jag är tacksam över att jag kan bo som jag gör med naturen inpå knutarna och så är jag otroligt tacksam över att våran kisse är oss trogen och får leva...sen så ska jag inte glömma mina vänner och min käre kusin vitamin...:).

Så än är jag inte utslagen.....det finns hopp !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar