måndag 11 oktober 2010

Vilken byråkrati....A-kassan


Då är man på Husmark Pehrssons rangliga bro....

Jag gör som dom säger...dessa myndigheter...och jag blir så trött....idag är det som om jag tagit dubbel dos av sömnmedel.

Jag gick med i Alfa Kassan efter inrådan av den sjuka kassan så att jag ska få några fler kronor varje månad , annars blir det 223kr/dag.

Men ..men när beslutet kommer hem så står det 223kr/dag ändå....nu kommer nästa helvete..med papper som ska skickas in.....intyg hit och dit..

Intyg om min avregistrerade firma och arbetstid långt tillbaka....2002..innan jag blev sjuk...

Jag vill ha lugn och ro....jag vill läka så gott det går.

Glassfilen al´a Husmark Pehrsson....är ingen god glass ska jag säga.
Säkert gjord på mini mjölk.

Om det nu vore bara så enkelt att ringa efter intyg fylla i och skicka...det är ju telefonköer och så ska en annan ringa upp för den man talar med på akassan har inte det ärendet.....blääää

Har väntat hela dagen och får nog vänta till imorgon verkar det som, på att den människan ska ringa upp mig.

Först en telefon svarare som rabblar tryck 1 för det och tryck 2 för det och tryck 3 för det och tryck 9 för telefonist och där är det 200 i kön före...så när du kommer fram och tänker skönt nu så...då säger växeltelefonisten....jag kopplar till den och den...öhhhh 50 före igen....Vart man än ringer så är det samma visa...


Igår var det lite krasch landning så jag blev tvungen att sova några timmar....och idag är det hjärndimma....och inte blir det bättre av stressen att på torsdag borde jag skicka allt till akassan för att få in det i tid.
....................................................................
...................................................................

Varför inte stryka över det dom inte vill ha ? Eller bara skicka den sida de behöver....hmmm fem i fyra ringde de från a-kassan....det var bara de 12 månader före det att jag blev sjuk som dom ville ha tidsuppgifter på.....så det är lugnt nu igen...bara väntan kvar på den sjuka kassans beslut...
Men nog blev det onödigt arbete igen...tid..min dyrbara kraft tid som jag kunde gjort nått vettigare på än sitta i telefonkö....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar