onsdag 24 november 2010
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=235942

Det är utmärkt att regeringen har insett att det är hög tid att granska hur den interna styrningen och kontrollen av Försäkringskassan fungerar.

Statskontoret har nyligen fått i uppdrag att snabbt utreda och bedöma hur Försäkringskassans riskhantering ser ut. Och då handlar det om riskerna för såväl interna oegentligheter som för att förmånerna utnyttjas felaktigt av brukarna. Uppgift nummer två är att undersöka hur efterkontrollen ser ut när ett assistansbidrag har beviljats. På den punkten verkar det glappa betänkligt när det visar sig att fullt friska personer kan spela handikappade och lyfta bidrag år ut och år in.

................................................................................

Hur är detta möjligt idag...när det utreds ända in i hjärnbarken på sjuka ?

Är det människor som egentligen borde ha blivit skådespelare som lyckas med något sådant ?

Detta övergår mitt förstånd.....

.............................................................................

Minst en tredjedel är fusk, säger länskriminalen i Halland, som utreder ett antal fall bara i detta län. Försäkringskassan å sin sida tror att det inte handlar om mer än en eller två miljarder kronor för landet totalt.
..........................................................................
Jaha FK tror inte att det handlar om mer än en eller två miljader kronor i landet.....totalt.
Men den summan ska väl inte förringas ?
Ska det va så ska de va....allt s.k. fusk ska väl bekämpas.....men mycket märkligt att människor kan spela handikappade utan att de ser det på FK ?

Då är det nästa grupp som ska utredas in i hjärnbarken bara för att några fuskar.....nu kommer det att pratas om dessa fuskare.....och vilken grupp blir det nästa gång ?
Jag hoppas verkligen det blir utredningar om alla bonusar och alldeles för höga löner som en viss skara av befolkningen får.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar