lördag 13 november 2010

Resurs / möte om sjukförsäkringen.http://bambuser.com/channel/ResursJenny/broadcast/1161341


Som Jenny säger : Det är ett otroligt allvarligt läge...vi måste alla tänka vad vi kan göra.....prata med dom vi känner..se till att vi syns...vi får inte tiga ! Det pågår en katastrof i sverige !

http://resurs.ning.com/

Alla kommer att bli drabbade.....ingen kommer undan.

Det är akut!

3 kommentarer:

 1. Tänk om politikerna kunde tänka ! /Erik

  SvaraRadera
 2. Problemet här är att detta görs med vett och vilje av båda blocken. På sin höjd kan man som sossarna gjorde använda frågan som valretorik, men sedan blir det snabbt business as usual. Den observante kunde konstatera att det enda som lovades i fråga om sjukförsäkringen var att tidsgränsen skulle tas bort, i övrigt utlovades ... en utredning.

  Där har vi en nöt att knäcka, hur bryta upp samverkan bakom kulisserna i riksdagen ?

  SvaraRadera
 3. Jag tror väl iofs att politiker tänker, men kanske inte i de banor man borde kunna förvänta sig.

  När man ser listan på sossar som har gått över till näringslivet inser man snabbt varför det utlovades så lite kring sjukförsäkringen, det handlar helt enkelt om andra lojaliteter och att bevisa att man är politiskt pålitlig.

  Lyckas man väntar skapliga reträttpositioner:

  " Det finns rader av före detta socialdemokratiska ministrar som idag jobbbar i näringslivet. Förre näringsministern Björn Rosengren jobbar inom Stenbecksfären. Ex-finansministern Pär Nuder sitter i Fabeges styrelse. Deras gamla kollegor Ulrica Jansson Messing och Erik Åsbrink återfinns i Wallenstams styrelserum. Före detta statsminister Göran Persson är ordförande i Scandinavian Biogas och pr-konsult."

  http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/borsjatte-borde-hugga-mona-sahlin_5674557.svd

  SvaraRadera