fredag 17 december 2010

I utanförskapets lilla vrå....:)


Känner jag mig utanför ?
Nä varför ska jag göra det ?

Det väljer jag väl själv eller ?
Jag har faktiskt inte så svårt att umgås med mig själv.

Men jag har inte landat än....eller så håller jag på att gå in för landning nu.

Dagen har varit lite virrig....glömde bort att äta lunch..kom på det klockan 16.00....så lunch blev kl 17.00.
Inte nog med det...satte på kaffebryggaren för en mugg kaffe efter maten...kände mig trött så jag satte mig för en liten avslappnings stund....somnade sittandes...vaknade 3 kvart senare av en doft av bränt kaffe ...hade totalt glömt bort kaffet..

Men jag har bytt i sängarna .....släpat runt manicken som suger upp råttorna....:)....det behövdes ska jag säga....brukar bli dax när katten börjar nysa.....(fniss..nä nu ljög jag lite )....men det var välbehövligt...sen blev orken slut.

Sånt är livet i utanförskapets lugna vrå :)

1 kommentar: