söndag 5 december 2010

ME/CFS min vardag ....


Har haft några ok dagar....tur det, för det är min mans jobbarhelg och då åker han när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt.

Ved förådet måste vara fyllt inne så här års...för jag vet inte hur morgondagen ser ut....och jag vill ogärna frysa....så det blir till å hämta in en låda och ta en fika och vila lite och så hämta en till.

Håller fyr i spis och kakelugnar.....kramar och matar Gozen....har ringt kusin vitamin och lilla gumman......och så har jag strukit köksgardinerna .....*L* tänkte få hjälp upp med dom när min man kommer hem.

Jag gruvar mig för allt som ska göras innan jul......nu blir det som vanligt bara det nödvändigaste....men vill ju ha trevligt omkring mig också.

Så har jag läst Monas tal vid förtroenderådet....
http://www.socialdemokraterna.se/Mona-Sahlin/Tal/2010/Tal-vid-fortroenderadet/

Det var mycket att läsa och begrunda....har fått tagit det i omgångar.....då mina ögon inte pallar för långa tider framför datorn.
Jag hoppas det blir nya tag med socialdemokratin....det behövs.

Nu ska jag ta en kopp kaffe å en bulle....Krama Goz igen innan han somnar om.

Hakuna matata :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar