fredag 28 januari 2011

Kd vill lätta på sjukförsäkringsregler. Expressen.


http://www.expressen.se/nyheter/1.2308293/kd-grupp-vill-latta-pa-sjukforsakringsregler

Ja tillåt mig le....det här är bara löjligt att komma med nu....Luktar RÖSTFISKE.


Kd ligger dåligt till och gör så här bara för att de ska ge en strimma hopp till folket att dom värnar om den mest utsatte.


Varför gjorde dom inte det före valet ?
Varför visade dom inte då att som kristen så ska man värna om den svage.
Jag tycker dom lika gärna kan slå ihop sig med moderaterna....dom är ju ändock ett allians parti vilket gör att de går i ledband.


Hahaha hur skulle det sett ut om de röstat mot moderaterna.....då hade det inte blivit nådigt för dom....smisk via ord i långa rader kan jag tänka.


Så detta utspel i röstfiske är bara fjolleri.....så skenheligt....ömkligt.
Hade det varit nån ruter i detta parti så hade de inte röstat med de övriga i alliansen vid röstningen om sjukförsäkringens förstörelse.


Nä nä dom är bara rädda om sin eget....Det går bra att snacka...men hur ska den sjuke orka med utredning på utredning.....Man måste vara mycket psykiskt stark för att inte gå under helt eller delvis av den behandling som sjuka får idag av den högsta ledningen och deras undersåtar.

Så jag undrar hur svårt är det att lyssna på folket som drabbas och göra nått åt problemet......NU !

SLUTA SNACKA SKIT OCH BÖRJA GÖRA NÅTT ÅT PROBLEMET !

PS: Skenhelighet är det värsta som finns!

2 kommentarer:

  1. Tänk att man ska behöva vakna till allt skitsnack dag ut och dag in, tänk dig en sammanställning av allt vad de mindre Allianspartierna har hivat ur sig i ren o skär panik på sistone..... Snacka går ju men sen då?!?

    Ska trampa iväg o handla, skönt att det ivf inte längre står valarbetare överallt för jag skulle inte vara någon trevlig person, måttet börjar vara rågat!!

    SvaraRadera
  2. Lite skitnödigt verkar det nog, va ?

    Tror Häggis & co har hajat att både dom och centern åker ut nästa gång (om det nu blir någon nästa gång, det är inte alls säkert). Förmodligen har dom kommit på att det inte bara var de utförsäkrades röster som ryker utan även anhöriga och bekantas, då börjar det plötsligt bli rätt många ...

    SvaraRadera