torsdag 20 januari 2011

Min dag idag.....


Tandläkaren i morse....blev 750kr....lagning av en tand...gammal lagning som gått sönder i ett hörn...+ borttagning av tandsten...

Sen åkte min man och jag och gratulerade min kusin....Kusin vitamin :)....på hennes födelsedag...
Tulpaner gillar hon, så det blev en bukett sådana....och så köpte vi med oss semlor .....gott.

Lilla gumman och hennes sambo kom och hälsade på och åt middag med oss på kvällskvisten....å så hade de köpt semlor med till kaffet....gott.

Så idag har jag ätit två semlor....:). Mycket bra för hullet ;).

Dagen har varit bra trotts tandläkarbesöket.....sov en stund i bilen på hemväg från kusin vitamin.....vilket gjorde att jag orkade dra runt dammsugaren och fusk damsuga lite...får göra det bättre en annan dag.

Tänk att det ska vara så trögt med att städa bort julen....måste få ner julgardinerna i morgon och upp med andra gardiner.....jag har liksom ingen lust med städning å så.....känns bara drygt....måste ju ha hjälp av gubben också för vi har så höga fönster.....jag stryker och han byter :).

Vi får väl se hur morgondagen blir.....ingen ide att planera.....inte nå mycket i vart fall.

Jag har gardintyger som borde sys.....men kommer inte till skott....har liksom ingen lust.
Det mesta som ska göras känns bara jobbigt.....hoppas få lite mer lust när våren kommer på riktigt...

Jovisst ja....köpte tomatfrön idag också.....snart dax att sätta frön.....men i år ska jag inte sätta så många som förra året.....hälften räcker....:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar