söndag 16 januari 2011

Söndag = vilodag ...


Det blev så idag...en vilodag...det är bara att acceptera....igår hade jag en bra dag...så jag får vara nöjd.
Jag har känt mig riktigt lat idag....bara hållit värmen i stugan och haft viloläge i fotöljen....läst lite mer i boken....Resan / Brandon Bays....En vägvisare som hjälper till att läka själen , hela livet och bli fri.
Vi får väl se om jag lyckas...:)....lite kanske...hoppas jag.
Man ska stanna kvar i känslan...även om den är obehaglig...inte rymma från den....det gäller att konfrontera rädslan..vara kvar i den....stilla sig och vänta....man ska så finna friden...bli botad....
Jag undrar om boten för alla sjukdomar finns i detta koncept.
Jag är lite kluven när det gäller sånt här....det vore underbart om det fungerar...så jag ska försöka.

Jag har inte läst hela boken än.....tog även en tupplur på eftermiddagen....
Vi ses i morgon :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar