tisdag 15 februari 2011

Hur det är att leva med ME/CFS


http://www.youtube.com/watch?v=r0w9-eQ_fKQ

http://www.youtube.com/watch?v=zQ0FyO2c1tU&NR=1

..............................................................................

En balansgång..varje dag...minut för minut...

Den som inte lider av denna sjukdom tycker säkert att det verkar vara jävligt tråkigt....Jodå det är det...men vi har inget annat val än att försöka leva våra liv så gott det går.

Så lite stress som möjligt.....så mycket vila som det går att få....försöka finna lite hopp här och där....önskvärt med mycket kramar och annan omtanke.....försöka hitta några små projekt att genomföra.....acceptera att det är så här....vara glad åt det lilla man klarar...ingen ide´ att streta emot.....försöka njuta av livet ändå....Kanske en dag det kommer bot.....hoppas det.

2 kommentarer:

 1. Har du lite tur så är du kanske en av dom här som läker lite iallafall. Då bör du kunna skönja en förbättring ungefär vart 7:e år.

  Alltid något. :P

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Hittade din blogg av en slump.... Är SÅ tacksam för all info jag kan få.... Ang ME... Misstänker att det är det jag "har" men har ej ännu fått någon diagnos... Det jag har hittat på nätet stämmer i det stora hela in på mig... Gick in i väggen nov 03... Har inte varit männsika sen dess... Men depressionen är över men orken lyser med sin frånvaro... Har du några tips om hur man ska göra för att få läkaren tex in på detta spår... Vilka undersökningar görs? Försäkringskassan ska vi ju inte prata om... Trötthet och sjukdomskänsla är ingen sjukdom enligt dom...

  Maila mig gärna om du orkar!

  MVH Linda.

  nickeslinda@hotmail.com

  SvaraRadera