lördag 19 februari 2011

Kalt..kallt..kallt...och labyrinten IKEA...å Me besvär.


Nu får kylan ge sig....25 minus nu klockan 9.00.

Å jag vill ha vår och det helst nu....jag vill ha sol och värme.

Det är jobbigt när det blir så här kallt....luftrören tycker inte om kylan...och hur än mycket jag klär på mig så fryser jag....

Idag blir det att sitta inne och elda.....

Igår var min man och jag runt och kollade efter nya köksmöbler....börjar bli dax att byta ut de gamla...
Jag brukar inte gilla Ikea....ett jobbigt ställe....en labyrint.

Men vi tog en sväng in där också för vi hittade inget som passade nån annanstans.
Jodå vi hittade ett bord och stolar som vi kan tänka oss......såg även en säng som vi blev förälskade i.....dax att byta madrasser också....men det blir inte på Ikea utan det blir på KungSängen...

Men varför måste Ikea vara uppbyggd som en labyrint ?
Jag mår lika illa varje gång jag måste gå in där....dåligt med syre....och massor av grejjer överallt....där har jag lätt att springa vilse....alltså hur tänker man när man bygger upp ett sådant mastodont affärskomplex ?
Är det meningen att folk ska vara där hela dagen innan de hittar ut ?

Tyger och andra textilier i massor som suger syret ur luften....

Ok nu har ju jag inte så mycket kraft att gå och titta å titta på allt jag inte behöver....jag vill se det jag ev. ska köpa...sen vill jag gå ut och åka hem.

Fundera nån dag och sedan åka tillbaka och köpa varan....Nu gruvar jag mig för att återvända...måste planera nån dag när det inte är så mycket folk där som irrar om kring :).

Kan inte vara lätt att jobba där heller....jag frågade en som packade upp varor om var utgången låg åt för håll....blev visad åt fel håll först....fniss...

Kraschen var nära .....och en våg av värk slog till strax efter det att jag satte mig i bilen...skulle tro att stressen påverkade.

Nöd kosten eller ska vi kalla det för min medicin....som jag alltid har med mig i jackfickan eller i handväskan....CHOKLAD .....får mig att orka lite till.

Blev bara gnäll idag....är väl för att jag är trött trots en rätt ok natt...Hoppas ni förlåter...men så är det att leva med ME.....aldrig aldrig är man riktigt pigg.

Ser fram emot att lilla gumman och hennes sambo ska komma i kväll och äta Tacos med oss....:).

Måste ge hemmet en liten ansiktslyftning under dagen .....känns trevligare då.

Gubben han släpar in ved och sågar upp gammal plank...det är en dryg vinter....ved förrådet börjar tryta....fast vi hade hela vedboden full i höstas.

Slut på gnället och dax för kaffe...får bli köpebröd idag.....inte haft kraft till bakning.
Kramiz

2 kommentarer:

  1. Ja,kylan är grym, det var -20 på småtimmarna med lätt-lätt snöfall som gnistrade som i den värsta Disney-produktion, var tvungen att gnugga ögonen ordentligt för att vara säker på att jag verkligen såg rätt.

    Men nu värmer solen rätt bra så fort den tittar upp, frampå dagen hade tempen på sydsidan klivit upp till några minusgrader, det går åt rätt håll.

    SvaraRadera
  2. Åhfyfan, underbart:

    http://www.svd.se/kulturnoje/serier/berglins_5017.svd

    SvaraRadera