tisdag 8 mars 2011

Då är jag riktigt golvad...


Har feber ..hosta...och huvudvärk....började igår med att det kliade i luftrören....Min drink hjälpte inte denna gång.....usch...jag fryser och huvudet värker....de sista krafterna rasade nu...får bli viloläge några dagar.
Har inte ork att skriva nått vettigt heller....men ni kan läsa josefssons blogg....

http://josefsson.net/artikelarkiv/59-ett-sverige-foer-de-rika.html

Stridens mål är alltså, i klartext, att en liten minoritet mycket förmögna svenskar ska ta tillbaka makten från den stora majoritet av befolkningen som saknar förmögenhet men som tack vare demokratin ändå får sista ordet när lagar ska stiftas. Denna kamp har Sveriges rika fört sedan rösträtt för män infördes 1909.
.........................................................

Intar nu viloläge några dagar....kram på er.

3 kommentarer:

 1. Vila nu ordentligt.
  Krya på dig

  SvaraRadera
 2. God bättring.

  Ät precis nymald vitpeppar, helst så finmalen att den känns fuktig (espressokvarn brukar funka bra), det funkar i regel. Du kan applicera pepparn på vad du nu gitter, försök få i dig 5-10 g under nåt dygn.

  Apropå vad jag sa förut angående somligas arv:

  http://di.se/Artiklar/2011/3/9/229663/Perssons-skrackkampanj/

  ... vilket osökt kommer mig att tänka på den här, apropå skuggor:

  http://www.youtube.com/watch?v=yaM_0PGmqGc

  SvaraRadera
 3. Oj vitpeppar....låter inte gott...är det i förebyggande syfte ?
  Jag brukar klara mig om jag dricker min drink: ljummet vatten med 2 tsk honung och 2 tsk äppelcidervinäger....tyvärr lyckades det inte denna gång....burr.

  SvaraRadera