tisdag 29 mars 2011

Dagens projekt...


Dagens projekt....fika med kusin vitamin....

Tog mig i kragen idag ...det kändes lite motigt när det snöade i morse....men skam den som ger sig.

Kusin vitamin och jag hade bestämt att träffas och fika idag....solen skulle ju skina hade vi tänkt och så skulle vi ta med kaffe och bullar och sätta oss och njuta av solen en stund efter en liten promenad.

Modet sjönk när jag tittade ut i morse....snöflingor kom från himmelen...blä.
Men som sagt skam den som ger sig.....det finns ju kläder...... så vi träffades ändå och tog en liten promenad....gick in och fikade på fiket istället för ute...
Piggar alltid upp att träffa Vitamin....synd att det är 8 mil mellan oss...annars kunde det bli oftare.....
Det blev halva vägen var idag.....känns lättare för mig med min dåliga kraft.
Min stackars bil rullar inte många mil per år...så idag kändes det skönt att få sätta foten på gaspedalen....har blivit mycket lite av bilkörning denna vinter för mig....har liksom inte haft varken kraft eller lust att köra bil i snökaoset...men snart är det vår och då ska det bli mer åka av :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar