söndag 13 mars 2011

ME och förkylningar...


Är väl på bättringsvägen vad det gäller förkylningen....fast jag känner mig rätt låg nu.
Febern är borta men hostan är kvar....

Orkar inte mycket....värre än vanligt....var och handlade idag.....min man och jag....jag märker på att jag är sämre för jag hör alla ljud så mycket mer....frysdiskarna låter mer än vanligt.....ljudkänslig med andra ord.

Men vad ska man göra....det är bara å kämpa på och försöka så gott det går...hela tiden.

Den som fick vakna en morgon och få känna sig pigg och att allt bara har varit en mardröm.

3 kommentarer:

 1. En del som har ME reagerar precis tvärsom på aktiva immunförsvarsreaktioner och blir påtagligt piggare när dom blir sjuka. Finns att läsa lite om det hos David S Bell i hans bok i kapitlet som heter Poison Ivy.

  SvaraRadera
 2. Har jag aldrig hört....den som blev så ändå...

  SvaraRadera
 3. hmm inte jag heller...får läsa om det. enda gången jag kan må lite lättare är när jag äter penicillin ..för nåt annat..fick det mot en infamamtion i en tand. var rätt okej ett par dagar.
  men annars tycker jag nog tvärtom. totalt utslagen av en miniförkylning ovanpå all annan influensa symtom. och super känslig och tar emot alla baskilusker direkt folk visar sig.

  SvaraRadera