torsdag 17 mars 2011

Projekt....


Igår kväll damsög jag 2 rum och kök...lagade en enkel middag....diskade middagsdisken......tog en kort promenad på eftermiddagen...

Vilket resulterade i att det idag inte händer så mycket...
Jag borde ha fortsatt att städa sovrummet också...det 3:e rummet i stugan....men dagen har försvunnit och inget hänt.

Så är det....bara att acceptera....sovrummet finns ju kvar så det är inget problem...problemet är att veva igång mig...är så seg.

Jag får liksom tvinga mig till allt....tror att jag kommit ner i ME lunken......ni vet hushållningen av kraften....inte stressa....det som man inte gör idag kan man göra i morgon.....det finns inga måsten.....bara, jag vill...och det är där som tröttheten sätter i bromsen....för är man trött är det svårt att orka vilja....

Hänger ni med ? Nåja...nu är det kväll igen och dagen har gått utan krascher ....:) det är jag glad för....mycket glad...:).

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Japp jag hänger med!! :-)
  Är inne på min 5 dag som urusel... Så här länge brukar jag inte vara helt slutkörd.... Men idag känns det som om att det har vänt lite iallafall... Så jag har torkat runt lite i köket, känner mig så nöjd med det!

  Men visst är det konstigt... Vissa dagar då fun kar det att göra allt som du nu har gjort, en annan gång så går det "bara" att dammsuga ett rm så är det kört.... Detta har jag SÅ svårt med... Att acceptera... Men det är väl sånt man blir tvungen till att lära sig...

  SvaraRadera
 2. Jo Linda...man måste acceptera det...svårt är det men vad har man för val....jag vet då att när jag pressar mig de dagar då jag egentligen inte orkar ..då kommer kraschen.
  Sen kan det ju vara så att det går bra...men att jag får betala ändå dagen efter i näsblod å så...blev lite så igår kväll...näsblod alltså.

  SvaraRadera