måndag 28 mars 2011

Sjuk mamma blir utan stöd...http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=4423913

Arbetsförmedlingen anser inte att hon är i skick att arbeta. Hennes läkare tycker att försäkringskassan ska utreda hennes hälsotillstånd mer ingående. Men det tycker inte Försäkringskassan, som har valt att kapa hennes ersättning helt och hållet.

– Jag känner frustration och en stor portion sorg, säger Elinor Bengtsson om sin situation.

............................................................................

Moment 22 skulle jag vilja kalla detta !

Det är bedrövligt att sjuka ska behöva hålla på och bråka om självklara saker....vad kostar ett riktigt utredande av Elinors sjukdom i förhållande till att vara tvingad att bli socialfall eller om hon nu får komma tillbaka till sjukförsäkringen .

Att vara sjuk och inte veta var man ska ta pengarna ifrån för sin överlevnad vore väl en ide´ för fjolltv att arrangera....inbjud regeringen att deltaga....tror ni dom ställer upp?

Kan ni tänka er stadsministern och Borg med sina familjer bli stationerade i en lägenhet någonstans i landet .....de får varsin gammal volvo....denna volvo är det enda kapital de har.....de ska vara så sjuka så de inte har någon arbetsförmåga....även deras fruar ska vara i ett eländigt skick....Nog skulle då jag offra mig att titta på detta.....i utbildningssyfte....Hur fixar sådana herrar sin tillvaro utan hjälp från FK.

Ska dom nedvärdera sig och gå till sos ? Hmm undrar om dom får några pengar där? Visst vore det intressant att få se hur de skulle lösa den ekvationen ?

Men för Elinor och hennes dotter är det akut !

Kanske den här länken kan hjälpa både Elinor och andra som stångar sig blodiga mot betongklossen FK.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/konsulter-hjalper-sjuka-mot-forsakringskassan

Det är BIG bizzniz på sjuka må jag säga....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar