lördag 19 mars 2011

Underbart väder idag....


Idag har det varit ett underbart väder....takdropp och solsken....

Jag hoppas våren är på gång nu....vintern har verkligen varit jobbig....så mycket snö och under så lång tid....vedboden är tom och gubben har sågat upp spill virke som legat och skräpat ute i bodarna...det är ju bra att få lite städat också :).

Men nu får det vara nog med vinter tycker jag.

Min dag idag har varit bra trots en dålig natts sömn....vet inte om det var månen som spökade eller om det var gubbens hosta som höll mig vaken.....skrapade väl ihop 6 timmars natt sömn .......inatt blir det att sova på soffan i vardagsrummet....

Tog i alla fall en promenad med grannen mitt på dagen och så bjöd jag ut min äldsta dotter på mat på eftermiddagen...bara hon och jag.....jag tyckte hon kunde få komma hemifrån lite....kan behövas under barnledigheten.....vi hade en trevlig stund.

Så är det kväll igen och jag hoppas John Blund väntar ivrigt :).
Go natt kram på er..

1 kommentar:

  1. Tisdag är lovat uppemot 8 grader och sol.

    SvaraRadera